ZRi

WELL Standard

4 november 2020

  • WELL.jpg

4 november 2020

We kennen al geruime tijd duurzaamheidscertificeringen voor #gebouwen zoals BREEAM en LEED. Maar hoe zit het met de gezondheid van de mensen in het gebouw? Hiervoor is de WELL standard ontwikkeld door the International WELL Building Institute (IWBI). Bij WELL staat de gezondheid en het welzijn van mensen centraal bij de ontwikkeling van gebouwen.

Omdat de vraag naar gezonde en comfortabele gebouwen toeneemt, zijn we als team virtueel bijeen gaan zitten om hierover bij te praten. Er is onder meer gesproken over de verschillende aandachtsgebieden van WELL, de productiviteitseffecten en het bewijslast. Ook is er specifiek gediscussieerd over de verhouding van WELL tot BREEAM en LEED.

Uiteraard speelt gezondheid binnen de adviezen van ZRi altijd al een belangrijke rol. Door ontwikkelingen zoals WELL te volgen en ons bewust te blijven van de aspecten die met gezondheid binnen gebouwen te maken hebben, blijven wij als ZRi in staat u goed te adviseren! Mocht u WELL overwegen in uw project, dan kunnen wij u zeker helpen bij de invulling van de WELL-eisen. Ook voor andere vragen die te maken hebben met de gezondheid binnen gebouwen, kunt u uiteraard bij ons terecht. Mocht u willen weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op met ons.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken