ZRi

Vacature: Specialist duurzaamheid en BENG

26 mei 2021

  • voorbeeld adreskaartje2.jpg

26 mei 2021

Je wordt een duurzaamheid expert. Heb je een afgeronde MBO- of HBO-opleiding richting bouwkunde of installatietechniek en wil je graag bij een leuk ingenieursbureau in Den Haag werken? Ben jij geïnteresseerd in energie neutraal bouwen, het borgen van de kwaliteit van een gebouw en lijkt het je leuk om te rekenen aan de energieprestatie van gebouwen? Heb jij kennis van bouwtechniek, installaties en energie of wil je je daar graag in verdiepen? Dan moet je zeker even verder lezen!

Wij zijn een ervaren en ambitieus adviesbureau op het gebied van Bouwmanagement, Aanbesteden & Contracteren en Bouwfysica & Bouwtechniek. Wij zijn enthousiaste, betrokken adviseurs en realiseren gebouwen met de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij werken aan een veel verschillende type projecten, van woningbouw tot scholen en ziekenhuizen. Ons team van specialisten staat klaar om je te laten uitgroeien tot zelfstandig BENG specialist. We leiden je op tot gediplomeerd Energieprestatie (EP) -adviseur, als je dat nog niet bent!

Jij werkt bij ons aan jouw eigen carrière-pad die meegroeit met jouw ontwikkeling. Je start met het volgen van de training tot gediplomeerd EP-adviseur en krijgt interne coaching, zodat je straks zelfstandig werkzaamheden uitvoert binnen diverse projecten. Vanuit hier bouw je verder aan jouw toekomst binnen ons team. Je berekent op basis van de tekeningen de energieprestatie van een woning of utiliteitgebouw en toetst of deze voldoet aan de BENG-criteria. Hierbij adviseer je de opdrachtgever over duurzame maatregelen om aan de BENG-criteria te voldoen. Na oplevering bereken je het energielabel op basis van de daadwerkelijke situatie.

Wij werken op een mooie plek in Den Haag. We werken hard en met veel plezier in een team van ruim 20 jonge en gedreven collega’s in een informele sfeer, ieder met zijn of haar eigen passie en specialiteit. Naast het werk drinken we graag een drankje met elkaar, hebben een BBQ in de zomer, gaan op wintersport, hebben diverse teamuitjes en bezoeken onze projecten. Hierdoor voel je je snel bij ons thuis. Wij vinden vitaliteit belangrijk en hebben sportieve collega’s. Daarom staat er voor onze medewerkers elke dag een gezonde lunch met vers fruit klaar en bij veel uitjes komt een actief component terug.

We hanteren een goed salaris met een bonus in het vooruitzicht en hebben een goede pensioenregeling.

Interesse? Leuk, wij leren je graag kennen!
Wij nodigen je graag uit voor een goed gesprek. Solliciteer en stuur jouw motivatie en CV naar Hans van Zanten of neem contact op via 070-3615559.

 

*Afbeelding: Katja Effting

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken