ZRi

Nieuwe collega Mirjam Wijnschenk!

25 oktober 2021

  • Mirjam.jpg

25 oktober 2021

Een nieuw gezicht bij ZRi! Met veel plezier verwelkomen wij onze nieuwe collega Mirjam Wijnschenk! Vanaf september versterkt Mirjam ons team als Adviseur Aanbesteden en Contracteren. Even kennismaken?

‘De wereld van aanbesteden en contracteren heeft me altijd al gefascineerd. Het spel tussen opdrachtgever en opdrachtnemer om uiteindelijk een mooi gebouw, nieuwe installaties of goed onderhoud ervan aan te bieden én af te nemen vind ik geweldig om te spelen. Zowel aan de zijde van de uitschrijvende als inschrijvende partijen komt er doorgaans veel kijken bij een aanbestedingstraject. Aan beide kanten is een tender de ene keer een overwinning, soms een teleurstelling maar nooit saai en vaak zelfs verrassend!

Na inmiddels een aantal jaren mooie ervaringen te hebben opgedaan in commerciële en tendermanagementfuncties bij onder meer internationale projectinrichters (Ahrend, Eol), een aannemer (BAM Bouw en Techniek) én een installateur (Croonwolter&dros, onderdeel van TBI Holding) lonkte het adviesvak steeds meer. Ik maak er graag een sport van om de vraag achter de vraag van een opdrachtgever te achterhalen en goed te luisteren naar zijn eisen en wensen. Soms zijn deze puur commercieel van aard maar vaak spelen er veel meer belangen dan je in eerste instantie zou verwachten. Dit krachtenveld boeit me. Daarnaast richt ik processen graag zorgvuldig in. Voor mij was de tijd dan ook rijp om de wereld door de ogen van een adviseur te bekijken en écht de focus op het proces te leggen, dit keer vanuit een andere invalshoek.

Ik ben er trots op onderdeel uit te mogen maken van een bedrijf als ZRi, waar ik mag samenwerken met zeer kundige collega’s op dit vlak, en kijk ernaar uit vele mooie projecten te mogen begeleiden.’

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken