ZRi

Onthulling bouwbord CSG De Goudse Waarden

29 november 2021

  • degoudsewaarden-gouda-onthulling-bouwbord-lyceumlocatie-02-1024x768.jpg

29 november 2021

Vorige week is het bouwbord van de Goudse Waarde in Gouda onthuld ter gelegenheid van de start van de bouw! Zo zijn we opeens een stap dichterbij het vernieuwde schoolgebouw.

De Goudse Waarden (DGW) is een brede Christelijke Scholengemeenschap voor praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Er is zorgvuldig gekeken naar de keuze tussen renovatie en nieuwbouw. Het is een ambitieus project waarbij behalve het fundament, het gehele gebouw duurzaam vernieuwd wordt. Het gebouw wordt volledig gasloos en bijna energieneutraal.

Wij zijn blij om deel uit te maken van het projectteam van dit bijzondere project. Wij zorgen niet alleen voor deskundig advies over bouwfysica en bouwtechniek, maar verzorgen ook het bouwmanagement. Naar verwachting wordt het nieuwe gebouw in augustus 2022 in gebruik genomen.

Het ontwerpteam bestaat naast ZRi uit architect Gortemaker Algra Feenstra, constructeur SWINN en installatieadviseur Merosch. Dit project is mede in samenwerking met de Gemeente Gouda en CSG De Goudse Waarden.

Meer weten over dit project? Lees verder op onze website. Vragen? Mark Thijs staat u graag te woord!

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken