ZRi

Gecertificeerde BENG-adviseur Tessa Rouwenhorst

9 februari 2022

  • TR beng.jpg

9 februari 2022

Vorige week heeft collega Tessa Rouwenhorst met succes haar BENG-opleiding afgerond. Ze heeft alle examens met vlag en wimpel behaald en mag zich hiermee alweer de derde BENG-expert van ZRi noemen!

Naast adviseurs Jelmer Niesten en Jorinde Bijpost hebben wij dus weer een gecertificeerde BENG-adviseur in huis die u van A tot Z kan ondersteunen op dat gebied.

Tessa vertelt meer: “(Bijna) energie neutrale gebouwen en het opwekken van hernieuwbare energie wordt steeds meer de norm in de Nederlandse bouw. Als BENG-adviseur adviseer en begeleid ik bedrijven en overheden graag bij verschillende vraagstukken op het gebied van de energiebehoefte, het primaire energieverbruik en het aandeel hernieuwbare energie van gebouwen en maak ik berekeningen zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.”

Heeft u vragen over de BENG? Iemand die meewerkt en meedenkt bij grote projecten? Dan bent u bij ZRi aan het juiste adres. Wij hebben de tools in huis om uw project van een BENG-berekening te voorzien! Neem contact op met een van onze BENG-adviseurs.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken