ZRi

Rondleiding Amare Den Haag

29 maart 2022

  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg

29 maart 2022

Afgelopen dinsdag was ZRi te gast in Amare: het onderwijs- en cultuurcomplex aan het Spui in Den Haag. Amare biedt onderdak aan Stichting Amare, het Nederlands Danstheater (NDT), het Residentie Orkest (RO) en het Koninklijk Conservatorium (KC).

Deze gelegenheid was natuurlijk niet zomaar! Als onderdeel van het projectteam van de gemeente Den Haag heeft ZRi de afgelopen jaren meegewerkt aan dit fantastisch gebouw. Wij hebben in 2014 de gemeente Den Haag geadviseerd bij de aanbesteding en zijn vanaf 2016 verantwoordelijk geweest voor het contractmanagement. Niet geheel onbelangrijk: Amare heeft onlangs nog het BREEAM Excellent duurzaamheidscertificaat ontvangen. Daarmee is Amare het eerste duurzaam gebouwde podiumkunstencomplex van Nederland.

Met het gehele team hebben we onder deskundige begeleiding van Rob Dekkers de stilte in de coulissen ervaren en de constructieve hoogstandjes en het fantastische gebouw bewonderd. We sloten de rondleiding af met een gezellige borrel bij Millers in het centrum van Den Haag. Met het zonnetje op ons bol en een drankje in ons hand hebben we volop genoten. We proosten op nog meer indrukwekkende projecten en gezellige uitjes.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken