ZRi

Met vlag en wimpel geslaagd!

25 april 2022

  • IB afstuderen.jpg

25 april 2022

Deze maand was het eindelijk zo ver voor Isa Bos, haar afstuderen! Met een dikke 8 is Isa geslaagd. Hiermee heeft ze haar opleiding Civiele Techniek aan de TU Delft officieel afgerond.

Het afgelopen jaar heeft Isa zich binnen ZRi en Goudstikker - de Vries B.V. bezig gehouden met Cross Laminated Timber (CLT). Ze onderzocht een optimale constructie van CLT-knooppunten waarbij zowel de constructieve als de akoestische kwaliteit wordt geborgd. Daarbij onderzocht ze een methode het contactgeluid tegen te gaan zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit van de constructie. Ter voorbereiding op haar ‘echte’ afstudeerpresentatie, hield ze haar presentatie bij ons op kantoor. Haar onderzoek leverde niet alleen interessante resultaten, maar heeft ook geleid tot een mooie tijd samen waarbij we veel van elkaar hebben kunnen leren.

Wij feliciteren Isa en bedanken haar en Goudstikker De Vries voor het mooie onderzoek.

Kom jij ook bij ons stage lopen? Bij ZRi zijn er genoeg mogelijkheden om je te kunnen ontplooien. Stuur een berichtje naar Anika Haak of neem alvast een kijkje op onze website.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken