ZRi

Nieuwe stafmedewerker Marie-Lène Onland

12 mei 2022

  • image1.jpeg
  • image0.jpeg

12 mei 2022

Sinds 1 april 2022 vervult Marie-Lène Onland de functie van stafmedewerker.

"Na een jarenlange loopbaan als technisch bedrijfskundige bij diverse werkgevers heb ik een carrière switch gemaakt. Ik werkte veel 1 op 1 met klanten, wat heel erg leuk is, maar ik miste de omgang met collega’s, marketing en een technische omgeving. En toen kwam ZRi op mijn pad.

Een baan als stafmedewerker betekent bij ZRi veel afwisseling. Denk aan het marketingplan updaten, de website verbeteren, kijken wat er aan recruitment gedaan kan worden en project ondersteunende werkzaamheden voor aanbestedingen. Dit zijn nog maar een aantal van de taken die ik mag doen. Heerlijk om daar mijn bijdrage aan te mogen leveren. Verder ben ik bezig met een persoonlijke leergang coaching. Als die afgerond is, geeft ZRi mij de mogelijkheid om ook dat in de praktijk te brengen. Top dat ZRi die mogelijkheid geeft.

ZRi is een klein team met slimme mensen die gaan voor hun opdrachten. Korte lijnen, veel sociale interactie, open communicatie en een goede sfeer. Je kunt overal zo binnenlopen en krijgt direct antwoord. Kortom een fijne organisatie. Ja, ik zit veel achter een beeldscherm. Daarom is het ook zo fijn om ’s middags na de lunch met collega’s een rondje buiten te lopen. Even er uit én ik leer mijn collega’s wat beter kennen.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken