ZRi

Welkom Fatma, als nieuwe afstudeerder bij ZRi!

9 februari 2023

  • 20230208_164908 Fatma Chaudry werkplek zolder feb23 1.jpg

9 februari 2023

Een nieuwe afstudeerder aan de Haagse Hogeschool Bouwkunde, Fatma Chaudry is maandag 6 februari bij ZRi gestart. Van harte welkom Fatma!

Waarom heb je voor ZRi gekozen als afstudeerplek?
“Mijn mentor, docent Bouwfysica en nu ook afstudeerbegeleider aan de Haagse Hogeschool, Martina Moerman, had een aantal bedrijven voorgesteld als afstudeerbedrijf. Ik koos voor ZRi, omdat ZRi een klein team is. Ik heb stage gelopen bij een groot bedrijf en wilde nu bij een klein bedrijf ervaring opdoen. Ik denk dat een klein team een hechter contact heeft. En het lijkt me erg leuk om daarin mee te draaien. Ook was het eerste contact meteen heel prettig.”

Wat is je opdracht?
“Bij ZRi ga ik onderzoek doen naar het daglicht en de binnentemperatuur in klaslokalen van basisscholen en welk effect die hebben op het comfort van leraren en leerlingen.”

Hoe ga je dat doen?
“Ik vind de samenhang tussen de bouwfysische aspecten interessant, hoe die elkaar beïnvloeden en welke invloed dat heeft op mensen. In dit geval dus leraren en leerlingen. Hierbij ga ik kijken naar verschillende parameters. Bijvoorbeeld: wat is de oriëntatie van een ruimte, welke zonwering wordt gebruikt en welke beglazing? En wat zijn de resultaten daarvan? Daarna ga ik achterhalen hoe dat hun stemming en prestatie beïnvloed. Bijvoorbeeld via vragenlijsten of interviews. Welke van de twee weet ik nog niet.”

Hoe zijn je eerste 3 dagen bevallen?
“Ik heb het gevoel dat ik er al in zit. Bezig zijn met de bouwfysische aspecten is leuk, ik heb zin in mijn onderzoek en ben heel nieuwsgierig naar de uitkomst.”

Wij zijn ook benieuwd. We wensen Fatma heel veel succes en plezier bij ZRi.

Ben jij of ken jij iemand die een stage of afstudeerplek zoekt op het gebied van aanbesteden & contracteren, bouwfysica of bouwmanagement? Bij ZRi zijn er genoeg mogelijkheden voor studenten die zich verder willen ontwikkelen. Bekijk onze vacaturepagina of stuur ons een berichtje.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken