ZRi

Gefeliciteerd Kindcentrum Op Zee met het bereiken van het hoogste punt van jullie nieuwbouw!

6 april 2023

  • IMG-20230405-WA0012.jpg
  • IMG-20230405-WA0008.jpg
  • IMG-20230405-WA0018.jpg

6 april 2023

Dinsdag 4 april om 8:30 uur werden door Omar Ramadan, bestuurder van de Stichting Sophia Scholen, wethouder Dennis Salman van de gemeente Noordwijk, Marianka Guijt, directeur van de Fusieschool Zeehonk Wakersduin en Anita Barnhoorn, directeur van Kinderdagverblijf Pinokkio, de vlaggen gehesen bij gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw voor Kindcentrum Op Zee.

De fusieschool is in augustus 2021 ontstaan uit de twee basisscholen Zeehonk en Wakersduin in Noordwijk aan Zee. De samenwerking van de fusieschool en de kinderdagopvang Pinokkio heeft een nieuwe naam gekregen: ‘KC Op Zee’. Het nieuwe gebouw zal naar verwachting na de herfstvakantie in gebruik genomen worden.

ZRi is bij dit project betrokken als projectmanager en directievoerder. Het ontwerp is van Topos architecten uit Gouda, de constructeur is IMd Raadgevende Ingenieurs, installatieadviseur Vintis en bouwfysicus Deerns.
De uitvoerende partijen zijn R.A. van Leeuwen bouwbedrijf, Schulten & Lestraden (W-installaties) en Roos en Doorn Electra.

Zie ook artikel over ‘Bouw fusieschool gestart’

 

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken