ZRi

ZRi luncht met studenten bij Mollier

16 mei 2023

  • TR, AS - Mollier presentatie.jpeg
  • ZRi-Arcadis-Website.jpg

16 mei 2023

Onze adviseurs Tessa Rouwenhorst en Angela Smit waren donderdag 11 mei op bezoek bij studievereniging Mollier op de TU in Eindhoven. Tessa en Angela gaven een presentatie over ‘Firesafety for high-rise buildings’, om studenten te laten zien wat het werk van een adviseur inhoudt.

De studenten werden uitgedaagd om aan te geven wat zij dachten dat de antwoorden zijn op vragen als ‘wat is de grootste uitdaging voor de brandveiligheid bij hoge gebouwen? Is dat toegankelijkheid of evacuatie?’.
Of bijvoorbeeld ‘welk advies kun je als brandveiligheidsadviseur geven op materiaalgebruik in de spouwmuren? Is dat een stalen spouwafsluiting of een horizontale strook als spouwonderbreking?'.

Het was leuk om  met de studenten over ons vakgebied na te denken en hen te laten zien wat een adviseur in de praktijk doet. We danken hen voor hun enthousiasme en Mollier voor hun gastvrijheid.

Ben jij op zoek naar een stage of baan en wil je meer weten? Neem dan contact op met Anika Haak of kijk eens naar onze vacatures. En wil je een digitaal kopje koffie komen dringen, luister dan onze podcast.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken