ZRi

Even voorstellen, onze nieuwe stagiair Thomas Versteegt

29 augustus 2023

  • thomasversteegt.jpeg

29 augustus 2023

Met veel plezier verwelkomen wij onze nieuwe stagiair Thomas Versteegt.

Thomas (23), derdejaars student Bouwkunde aan de Hogeschool Den Haag, is eind augustus bij ons begonnen in het team Bouwmanagement.
"Ik heb voor bouwkunde gekozen vanwege mijn belangstelling voor gebouwen. Ook hou ik van techniek. Later hoop ik een baan te vinden in project- of vastgoedmanagement. Juist bij projectmanagement gaat het erom goede samenwerking tot stand te brengen tussen verschillende partijen met verschillende belangen. ZRi is een relatief klein bureau. Ook daar draait het om samenwerking tussen verschillende disciplines. Het is voor nu een goede plek om meer de diepte in te gaan.”

Wij wensen Thomas veel succes en vooral veel plezier tijdens zijn stage. We gaan er samen een leuke en leerzame periode van maken!

Ben jij of ken jij iemand die een stage- of afstudeerplek zoekt op het gebied van Aanbesteden & Contracteren, Bouwfysica en Bouwtechniek of Bouwmanagement? ZRi biedt tal van mogelijkheden voor studenten om zich verder te ontwikkelen. Bekijk onze vacaturepagina of stuur een berichtje!

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken