ZRi

Corianne Mudde doet haar minor bouwfysica bij ZRi

7 september 2023

  • corianne2.jpeg

7 september 2023

Met veel plezier verwelkomen wij onze nieuwe stagiair Corianne Mudde.

Vanaf september 2023 is Corianne (22), derdejaars student Bouwkunde aan de Hogeschool Den Haag, twee dagen in de week te vinden bij ons team Bouwfysica & Bouwtechniek. Daarnaast werkt ze bij ons aan haar opdracht voor haar minor, gericht op de bouwfysica in de praktijk. Een speciaal programma binnen de studie Bouwkunde, dat afgelopen jaar is ontwikkeld door docenten van de Haagse Hogeschool, Hogeschool Rotterdam, HAN Arnhem Nijmegen en Avans Hogeschool Den Bosch. Diverse adviesbureaus, waaronder ZRi, zijn aangehaakt en bieden expertise en een leerzame werkplek tijdens de minor.

“Na mijn MBO-opleiding interieurontwerp ben ik doorgestroomd naar Bouwkunde in Den Haag. Bij ZRi hoop ik heel specifiek meer te leren over brandveilige gebouwen.” Later hoopt ze een baan te vinden op het snijvlak van gebouw- en interieurontwerp. “Een gezond gebouw vraagt niet alleen om een duurzaam ontwerp, maar ook om een passend, duurzaam interieur.”

Wij wensen Corianne veel succes en geven haar alle ondersteuning.

Ben jij of ken jij iemand die een stage- of afstudeerplek zoekt op het gebied van aanbesteden, contracteren, bouwfysica of bouwmanagement? ZRi biedt tal van mogelijkheden voor studenten om zich verder te ontwikkelen. Bekijk onze vacaturepagina of stuur een berichtje!

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken