ZRi

Samen voor een beter klimaat - De Nationale Klimaatweek 2023

31 oktober 2023

  • 20231027_164051 collage 2x en 2x.jpg
  • BENOORDENHOUTSEWEG 46 FOTO 2 (groot).jpg
  • Render van Bylandt Huis.jpeg
  • IMG-20231027-WA0008.jpg

31 oktober 2023

Duurzaamheid krijgt bij ZRi aandacht in ons werk. We integreren duurzaamheid in onze adviezen. Maar practice what you preach. Hoe brengen we duurzaam-heid dit jaar zelf als bedrijf in praktijk?

Duurzaamheid bij onze verhuizing
Wij verhuizen op 1 januari 2024 naar het Van Bylandt Huis in Den Haag. We hebben gekozen voor dit monumentaal pand, omdat het gerenoveerd is en veel authentieke details bewaard zijn gebleven. Naast de look & feel is er extra aandacht gegeven aan de klimaatinstallaties. Met het oog op duurzaamheid en energieverbruik zijn er zonnepanelen op het dak van het gebouw geïnstalleerd en zijn de ketels vervangen.

Voor onze verhuizing hebben we gekeken hoe we ons nieuwe kantoor zo duurzaam mogelijk kunnen verbouwen én inrichten, zodat we er straks comfortabel kunnen werken. Het ontwerp is zodanig gemaakt dat we niet onnodig slopen en nieuw bouwen. We hebben bestaande meubels ingepast in het ontwerp en nemen die ook mee. De nieuwe meubels van ‘DeVorm’ zijn duurzaam en de bestaande vloerbedekking wordt deels hergebruikt.

Benieuwd naar hoe het nieuwe kantoor eruit ziet? Kom volgend jaar een kijkje nemen in ons nieuwe pand of vraag het aan Arnold Groeneveld.

In samenwerking met Vakwerk Architecten, aannemer GPB Bouw en meubelmakers De jongens van de Wit.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken