ZRi

ZRi kick-off 2023

10 januari 2023

  • ZRi Kick-off 2023.jpg

10 januari 2023

De feestdagen zitten erop, de vakanties zijn voorbij en alle medewerkers staan weer in de startblokken voor het nieuwe jaar. Daarom starten we deze week met onze ZRi kick-off voor 2023. We kijken naar het nieuwe jaar én blikken terug op 2022. Want reflecteren is leren!

2022, een terugblik
2022 was een bewogen jaar waarin we te maken hadden met hoge bouwprijzen, inflatie, beperkte levering van bouwmaterialen en stikstof. Genoeg marktontwikkelingen die van invloed waren op de gehele bouwsector. ZRi volgt ze en anticipeert op toekomstige ontwikkelingen. Zo zijn we benieuwd naar de nieuwe Omgevingswet, waarvan de invoeringsdatum al een paar keer is uitgesteld. Wat gaat de Omgevingswet voor onze disciplines: aanbesteden & contracteren en bouwfysica & bouwtechniek betekenen?

Onze medewerkers hebben externe cursussen gevolgd en onderzoek gedaan. Kennisdeling staat bij ZRi hoog in het vaandel. Daarom vraagt ZRi de medewerkers om hun kennis te delen met hun collega’s tijdens vakoverleggen, de ZRi Summerschool en natuurlijk in projecten. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, die onze ontwikkelmanager afstemt met iedere medewerker afzonderlijk.

En nu…op naar 2023
Een nieuw jaar met nieuwe kansen en uitdagingen. We blijven ons inzetten voor kwalitatief hoogwaardig advies. Dat aansluit bij de ontwikkelingen in de bouwmarkt. Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw van bestaande gebouwen of monumenten. Of dat nu schoolgebouwen, zorginstellingen, kantoorgebouwen, gebouwen voor cultuur en ontspanning of andere bouwprojecten zijn. We bieden ondersteuning in al onze adviesdisciplines en kijken uit naar een prettige samenwerking met opdrachtgevers en partners in de bouw.

Meer weten?
Wil je deel uitmaken van ons team of meer weten over ons werk?
Of bent u op zoek naar advies en ondersteuning bij uw project?
Wij helpen u graag! Kijk eens op onze website of neem contact met ons op.

Terug naar het nieuwsoverzicht >

PROJECTEN

Zoeken